PROMOSI SHAKLEE OKTOBER 2018

PROMOSI SHAKLEE OKTOBER 2018

  PROMOSI SHAKLEE OKTOBER 2018 Bila masuk bulan baru benda pertama sekali yang orang akan tanya adalah berkenaan dengan PROMOSI yang dijalankan. Macam biasa Shaklee tak melepaskan peluang untuk menggembirakan semua dengan PROMOSI SHAKLEE OKTOBER 2018.   PROMOSI SHAKLEE REAL MEN SET.   Shaklee Real Men Set ialah set suplemen untuk kesihatan lelaki. Set ini …

PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI 2018

Goodbye Januari 2018 & Welcome Februari 2018. Bila dah masuk bulan baru ni mesti la korang akan tertanya-tanya apa pulak ye promosi Shaklee nak buat. Good news untuk semua! Shaklee ada buat 2 promosi best sempena bulan pelancaran Youtg Skincare Shaklee tau. Bestnya!   Ni antara Promosi Shaklee untuk Februari 2018 ye.       …

FENOMENA GERHANA BULAN PADA MALAM 31 JANUARI 2018

Fenomena Gerhana. Gerhana bukan fenomena baru yang hanya berlaku pada akhir zaman ini tapi telah berlaku sejak alam ini dijadikan dan juga pada zaman Nabi SAW yang dikenali sebagai ‘sebaik-baik kurun’. Gerhana berlaku bukanlah kerana kemurkaan Allah SWT, tetapi merupakan petanda kepada kebesaran kekuasaan Allah SWT. Ia juga berupaya menjadi peringatan kepada manusia tentang azab …

PRE ORDER YOUTH SKINCARE BY SHAKLEE BERMULA

PRE ORDER YOUTH SKINCARE BY SHAKLEE Bestnya YOUTH Skincare Shaklee Produk Baru Bakal Gegar Malaysia ini, ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten! Dan yang paling best, semua produk ini mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. Best kan? Sihatkan kulit dari akar dia. Kenapa korang kena dapatkan YOUTH® …

VITAMIN C SHAKLEE HARGA JIMAT SEMAKIN MENJADI PILIHAN

Vitamin C Shaklee Most Wanted! Makin lama makin ramai yang jatuh cinta pat lima nam kali dengan Vitamin C formula unik dari Shaklee ni. Alhamdulillah. Sape tak jatuh cinta kalau sebotol tu pun tahan sampai 6 bulan kan?   Sebotol Vitamin C Shaklee ada 180 biji. Kalau ambil sebiji sehari korang bahagi la sendiri 100 …

PUNCA DAN KESAN STRESS KEPADA KESIHATAN.

Tekanan atau Stress Dalam Kehidupan. Tekanan sebenarnya adalah sebahagian daripada kehidupan yang normal. Kadang-kadang, ia berfungsi dengan tujuan yang berguna. Tekanan boleh memotivasikan anda untuk mendapatkan promosi di tempat kerja, atau menjalankan pingat selepas maraton. Tetapi jika anda tidak dapat mengawal tekanan anda dan ia berlaku dalam tempoh masa yang panjang, boleh mengganggu kerja, kehidupan …

YOUTH SKINCARE SHAKLEE 100% SEMULAJADI DAN SELAMAT

Youth Skincare

YOUTH Skincare Shaklee formulasi terbaru akhirnya telah tiba! YOUTH Skincare terbaru dari Shaklee ni  100% semulajadi (natural) dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan merkuri. YOUTH Skincare ini dijamin bebas dari bahan kimia berbahaya yang menyebabkan kanser dan pelbagai masalah kesihatan. Produk Shaklee yang bakal menggantikan Enfuselle dan Nutriwhite ini adalah produk skincare yang inshaAllah lebih baik dari …

MINYAK IKAN DALAM OMEGAGUARD SHAKLEE

KHASIAT MINYAK IKAN TULEN DALAM OMEGAGUARD SHAKLEE.   Omega Guard Shaklee merupakan  minyak ikan paling tulen didunia. Ini kerana setiap kapsul Omega Guard mengandungi 7 spektrum penuh asid lemak omega-3 semulajadi antaranya EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajian Omega Guard membekalkan 905mg asid lemak omega-3 EPA dan DHA. Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak …

TIPS KURUS SECARA SIHAT

KURUS SECARA SIHAT

TIPS KURUS SECARA SIHAT Sekarang ni semua orang nak kurus. Betul tak? Semua orang nak badan yang ramping nak cantik. Ada yang sampai habis beratus ringgit semata-mata untuk kelihatan cantik. Kalau ada yang tegur kita cantik mesti kita rasa happy sangat kan? Nak cantik macam mana pun keutamaan yang sebenarnya adalah kita perlu kurus untuk kekal …

KENAPA SHAKLEE NI BEST?

KENAPA PERLU JOIN BISNES DENGAN SHAKLEE? Ramai yang tanya sebenarnya, apa yang best sangat buat bisnes dengan Shaklee ni? Cik Jah ni dah cuba macam-macam bisnes tau. Dari bisnes kraf, bisnes jamu, bisnes jual makanan, bisnes jual baju. Semuanya lingkup tak jalan. SEBAB APA? Sebab Cik Jah tak ada ILMU. Tak ada MENTOR. Tak ada …

PROMOSI NOVEMBER 2017 SHAKLEE

promosi november 2017 shaklee

PROMOSI NOVEMBER 2017  SHAKLEE Alahai. Kejap je rasa dah nak habis tahun. Pejam celik pejam celik dah masuk November dah. Lepas tu masuk Disember. Lepas tu masuk tahun baru. Cepatnya la masa berlalu. Betul tak? Okey. kita lupakan pasal promosi Oktober yang dah habis tu. Kita buka buku baru okey. Sekarang kita fokus pada promosi November …