Tag «PENGEDAR SHAKLEE KUANTAN»

Projek Income RM2000 Setiap Bulan

Projek Join Income RM2000 Setiap Bulan. Siapa tak suka kalau tengah bulan bila duit gaji dah semakin susut ada income lain pulak yang masuk dan datang menyelamat. . Sekarang ni nak harapkan duit gaji je memang tak cukup. Tu yang kerja la. Yang tak kerja pulak takkan nak harapkan duit dari suami je kan? Sampai …

PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI 2018

Goodbye Januari 2018 & Welcome Februari 2018. Bila dah masuk bulan baru ni mesti la korang akan tertanya-tanya apa pulak ye promosi Shaklee nak buat. Good news untuk semua! Shaklee ada buat 2 promosi best sempena bulan pelancaran Youtg Skincare Shaklee tau. Bestnya!   Ni antara Promosi Shaklee untuk Februari 2018 ye.       …

PRE ORDER YOUTH SKINCARE BY SHAKLEE BERMULA

PRE ORDER YOUTH SKINCARE BY SHAKLEE Bestnya YOUTH Skincare Shaklee Produk Baru Bakal Gegar Malaysia ini, ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten! Dan yang paling best, semua produk ini mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. Best kan? Sihatkan kulit dari akar dia. Kenapa korang kena dapatkan YOUTH® …

PUNCA DAN KESAN STRESS KEPADA KESIHATAN.

Tekanan atau Stress Dalam Kehidupan. Tekanan sebenarnya adalah sebahagian daripada kehidupan yang normal. Kadang-kadang, ia berfungsi dengan tujuan yang berguna. Tekanan boleh memotivasikan anda untuk mendapatkan promosi di tempat kerja, atau menjalankan pingat selepas maraton. Tetapi jika anda tidak dapat mengawal tekanan anda dan ia berlaku dalam tempoh masa yang panjang, boleh mengganggu kerja, kehidupan …

MINYAK IKAN DALAM OMEGAGUARD SHAKLEE

KHASIAT MINYAK IKAN TULEN DALAM OMEGAGUARD SHAKLEE.   Omega Guard Shaklee merupakan  minyak ikan paling tulen didunia. Ini kerana setiap kapsul Omega Guard mengandungi 7 spektrum penuh asid lemak omega-3 semulajadi antaranya EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajian Omega Guard membekalkan 905mg asid lemak omega-3 EPA dan DHA. Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak …

TIPS KURUS SECARA SIHAT

KURUS SECARA SIHAT

TIPS KURUS SECARA SIHAT Sekarang ni semua orang nak kurus. Betul tak? Semua orang nak badan yang ramping nak cantik. Ada yang sampai habis beratus ringgit semata-mata untuk kelihatan cantik. Kalau ada yang tegur kita cantik mesti kita rasa happy sangat kan? Nak cantik macam mana pun keutamaan yang sebenarnya adalah kita perlu kurus untuk kekal …

KENAPA SHAKLEE NI BEST?

KENAPA PERLU JOIN BISNES DENGAN SHAKLEE? Ramai yang tanya sebenarnya, apa yang best sangat buat bisnes dengan Shaklee ni? Cik Jah ni dah cuba macam-macam bisnes tau. Dari bisnes kraf, bisnes jamu, bisnes jual makanan, bisnes jual baju. Semuanya lingkup tak jalan. SEBAB APA? Sebab Cik Jah tak ada ILMU. Tak ada MENTOR. Tak ada …

PROMOSI NOVEMBER 2017 SHAKLEE

promosi november 2017 shaklee

PROMOSI NOVEMBER 2017  SHAKLEE Alahai. Kejap je rasa dah nak habis tahun. Pejam celik pejam celik dah masuk November dah. Lepas tu masuk Disember. Lepas tu masuk tahun baru. Cepatnya la masa berlalu. Betul tak? Okey. kita lupakan pasal promosi Oktober yang dah habis tu. Kita buka buku baru okey. Sekarang kita fokus pada promosi November …

KEBAIKAN DAN MANFAAT OSTEMATRIX

KENAPA OSTEMATRIX SHAKLEE DIKAITKAN DENGAN KALSIUM DALAM BADAN? Kalsium adalah mineral yang terbanyak terdapat dalam badan kita iaitu lebih daripada 90% bahan keras dalam tulang dan gigi. Ia diperlukan untuk pembentukan dan bagi mengekalkan tulang yang kuat serta gigi yang sihat. Ia juga untuk pembekuan darah, penghantaran gerakbalas saraf, dan kontraksi otot. Peranan penting kalsium ialah mencegah …

KENAPA SUPPLEMEN PENTING?

KENAPA PERLU AMBIL SUPPLEMENT? APA ITU SUPPLEMENT? Supplement jika dialih bahasa bermaksud makanan tambahan atau pelengkap makanan. Makanan tambahan menurut USFDA ialah makanan kesihatan yang mengandungi vitamin dan mineral dalam bentuk pil, cecair atau minuman herba. KENAPA SUPPLEMENT ITU PENTING? Salah satu faktor supplement atau makanan tambahan penting dalam diet seharian kita adalah kerana kita tak …

KEPENTINGAN AIR DALAM TUBUH MANUSIA

Kepentingan Air Dalam Tubuh Manusia Penting sangat kah air kosong didalam badan kita? Mari kita andaikan sistem badan kita ibarat sebuah engin kenderaan, apabila tangki air radiotar kenderaan kering, serta merta overhetaing akan berlaku. Begitulah sebaliknya…   Perlukah kita meminum air sebanyak 8 gelas setiap hari? Ramai yang tak tahu Mengapa 8 gelas? Dari mane …