SEO BLOGGER CLASS BY COORDINATOR RAIHANAH

SEO Class

Kelas SEO Mampu Menaikkan Trafik Blog dan Meramaikan Pengunjung.! Blog bukan sekadar blog. Blog mempunyai kekuatan dan kelebihannya tesendiri. Blog bukan sekadar hanya untuk menghilagkan bosan atau mengisi masa lapang tetapi dengan blog la kita dapat berkongsi maklumat berguna kepada semua. Alhamdulillah. Mizah berpeluang mengikuti kelas kedua bersama-sama dengan family LAT. Mulanya terasa bimbang kerana …

CERGAS & BERTENAGA SEPANJANG BERPUASA

Susah kan nak kekal cergas dan bertenaga sepanjang berpuasa? Adalah anda mengalami masalah seperti ini sepanjang bulan puasa? Mengantu? Tidak cergas dan aktif? Selalu keletihan? Bulan puasa tinggal tak sampai sebulan lagi untuk kita semua hadapi. Bulan puasa bukanlah alasan untuk kita lemau dan lesu sepanjang hari. Oh ye.! dah ganti puasa ke semua ni. Sya …

TOP SECRET : KELAS MENJANA PENDAPATAN PERCUMA

Jom join kelas PERCUMA..!   Jom belajar macam mana nak jana income sehingga RM10k dengan hanya RM80 sahaja. Berminat nak join.?   www.wasap.my/60199591210   TEMPAT ADALAH TERHAD     Cik Jah harap semua dapat sedikit manfaat dan pemahaman daripada perkongsian ini. Inilah misi kami SID Shaklee. Misi kami di Shakleea dalah untuk memberikan kehidupan yang …

KENAPA PILIH SHAKLEE?

KENAPA SHAKLEE..❓ Mizah berjinak dengan Shaklee tahun 2012..terjebak masa tu sebab ambil Set Slimming & vitamin untuk milkbooster sebab baru lepas bersalin anak kedua. Masa mula-mula terjebak Mizah dah jatuh cinta dengan Shaklee walaupun masa tu mizah buat bisnes Shaklee tak bersungguh-sungguh. Knowledge pun takde. MALAS sebenarnya.! 😅 Mizah mula fokus balik dengan Shaklee hujung …

ALAMAT BARU SHAKLEE HQ MALAYSIA

Berita terkini untuk semua pencinta suplemen Shaklee.! HQ Shaklee yang terletak di Empire Towel, Subang Jaya telah berpindah ke Pinnacle, Bandar Sunway, Subang Jaya, bersebelahan dengan pusat membeli-belah Sunway (Sunway Shopping Complex). Dalam zaman ekonomi sekarang ini banyak syarikat telah gulung tikar, tutup kilang, berpindah ke bangunan lebih kecil dan murah dan banyak lagi. Tapi …

KANAK-KANAK BOLEH AMBIL ESP?

Ramai yang ambil ESP Shaklee tapi teragak-agak atau was-was sama ada ESP Shaklee ni boleh diambil bersama-sama dengan anak-anak atau tak.. Boleh. ESP ni sesuai seisi keluarga termasuk kanak-kanak kerana ESP dapat membantu dalam proses tumbesaran kanak-kanak yang sempurna. TETAPI kanak-kanak di bawah umur 1 tahun adalah tidak di galakkan kerana pada waktu itu susu …

KHASIAT & RAHSIA BUAH-BUAHAN

    Negara kita amat bertuah kerana para peladang, petani dan jabatan Pertanian kita mampu mengekalkan dan menyokong penanaman buah-buahan tempatan sendiri. Setiap buah-buahan mempunyai kebaikan – kebaikan tersendiri yang mungkin dapat atau telah membantu mengekalkan kesihatan tanpa perlu bergantung kepada ubat-ubatan tambahan.      Dari aspek botani, buah adalah hasil daripada tumbesaran akhiran bunga …

APA ITU BRAIN FOOD

  Untuk meningkatkan daya ingat, ada beberapa hal yang bisa dilakukan, diantaranya adalah dengan memperbanyak konsumsi makanan yang dapat berfungsi untuk meningkatkan daya ingat otak mulai dari buah-buahan seperti alpukat, sampai pada produk kesehatan seperti yogurt dan susu   Dibawah ini adalah beberapa contoh makanan dan minuman yang dapat meningkatkan daya ingat otak.      1. Ikan  …

PERLU KE DETOX?

Pernah dengar tak pasal DETOX? Ramai menyebut-nyebut pasal DETOX atau dalam bahasa kita dipanggil NYAHTOKSIN. Apa sebenarnya detox ni ye?   Secara normal, hari-hari badan kita akan menyingkirkan toksin melalui peluh, najis dan air kencing. Pembuangan toksin dari badan adalah perlu bagi bagi memastikan tubuh badan kita berfungsi secara normal ——————————————– Dari mana datang toksin? …

LECITHIN TERBAIK DAN PALING BEST

Apakah itu Lecithin? Lecithin merupakan antara hot stuff produk Shaklee. Ramai yang mengambil lecithin untuk mengawal berat badan. Lecithin Shaklee adalah berasaskan soya. Soya merupakan sumber lecithin paling kaya, paling best dan bebas kolestrol. Perlu diingat system badan kita tidak boleh menghasilkan lecithin dengan sendiri. Justeru itu kita disarankan untuk mengambil lecithin berasakan soya ini …

#LATFightersRetreatTimur 

Alhamdulillah..!! Selesai my first retreat class dengan Master Nur Zahirah hari ni.. . First time join kelas yang macam ni..memang sempoi dan santai je pengisiannya..tidak terlalu serius dan menekan..more to sharing and learning 😍😍 tak boring langsung 😱😊🤗 . Bila dah join kelas camni semangat untuk berjaya tu lagi membara 🔥🔥💪🏻💪🏻 . Lagi-lagi bila tengok …

{ SHAKLEE } SET PENYUSUAN SHAKLEE SEMAKIN HOT DAN PALING LARIS…!!!

 Assalamualaikum Makin HOT Set Penyusuan Shaklee sekarang, dah masuk ke dalam list MUST HAVE ITEM bagi ibu-ibu yang baru melahirkan dan mahu menyusukan anak. Pelbagai Set Penyusuan Shaklee yang ditawarkan, semuanya bergantung pada poket-poket ibu sendiri. Bukan saja ‘breast’ penuh dengan susu hingga menamcut-mancut, malahan susu akan menjadi lebih pekat kerana penuh dengan khasiat dan …