Category «SHAKLEE»

Rahsia Kulit Cantik Dan Sihat

Pernah tak rasa bila makan pelbagai jenis supplement tapi masih tidak memberi kesan? Atau mengalami masalah jerawat bukan setakat di muka, belakang badan, di tangan atau pun bahu? Pernah alami tak kesan macam ni? Pelbagai usaha untuk hilangkan jerawat dilakukan tapi jerawat tak juga surut. Masih kekal di situ.

PROMOSI SHAKLEE MAY 2017

Promosi Exclusive Shaklee Mei 2017. Berita baik untuk semua.! Shaklee kini sedang menjalankan Promosi Exclusive sepanjang Mei 2017. Promosi yang tidak patut dilepaskan oleh pengamal tegar Shaklee. Promosi seperti ini jarang-jarang sekali ada. Anda tak patut lepaskan peluang ini. Stok TERHAD..! Anda kena order sekarang sebelum kehabisan stok. Berikut adalah senarai PROMOSI EXCLUSIVE dari Shaklee sempena …

KENAPA PILIH SHAKLEE?

KENAPA SHAKLEE..❓ Mizah berjinak dengan Shaklee tahun 2012..terjebak masa tu sebab ambil Set Slimming & vitamin untuk milkbooster sebab baru lepas bersalin anak kedua. Masa mula-mula terjebak Mizah dah jatuh cinta dengan Shaklee walaupun masa tu mizah buat bisnes Shaklee tak bersungguh-sungguh. Knowledge pun takde. MALAS sebenarnya.! 😅 Mizah mula fokus balik dengan Shaklee hujung …

KANAK-KANAK BOLEH AMBIL ESP?

Ramai yang ambil ESP Shaklee tapi teragak-agak atau was-was sama ada ESP Shaklee ni boleh diambil bersama-sama dengan anak-anak atau tak.. Boleh. ESP ni sesuai seisi keluarga termasuk kanak-kanak kerana ESP dapat membantu dalam proses tumbesaran kanak-kanak yang sempurna. TETAPI kanak-kanak di bawah umur 1 tahun adalah tidak di galakkan kerana pada waktu itu susu …

KHASIAT & RAHSIA BUAH-BUAHAN

    Negara kita amat bertuah kerana para peladang, petani dan jabatan Pertanian kita mampu mengekalkan dan menyokong penanaman buah-buahan tempatan sendiri. Setiap buah-buahan mempunyai kebaikan – kebaikan tersendiri yang mungkin dapat atau telah membantu mengekalkan kesihatan tanpa perlu bergantung kepada ubat-ubatan tambahan.      Dari aspek botani, buah adalah hasil daripada tumbesaran akhiran bunga …

#LATFightersRetreatTimur 

Alhamdulillah..!! Selesai my first retreat class dengan Master Nur Zahirah hari ni.. . First time join kelas yang macam ni..memang sempoi dan santai je pengisiannya..tidak terlalu serius dan menekan..more to sharing and learning 😍😍 tak boring langsung 😱😊🤗 . Bila dah join kelas camni semangat untuk berjaya tu lagi membara 🔥🔥💪🏻💪🏻 . Lagi-lagi bila tengok …

Kekal Bertenaga Bersama ESP dari Shaklee

assalamualaikum pembuka bicara… saya sangat gembira dan bersyukur kerana diperkenalkan dengan Shaklee….apa-apa produk kesihatan yang saya ingin jual saya akan cuba dahulu untuk membuktikan keberkesanan produk tersebut…itupun setelah saya yakin dengan kandungan produk itu…saya telah diperkenalkan dengan Shaklee…alhamdulillah…semakin saya mendalami Shaklee semakin banyak ilmu mengenai kesihatan dan kecantikan yang dapat saya manfaatkan… kenapa saya yakin …

{ SHAKLEE } GET CLEAN ® WATER

Get Clean Water Starter Pack with Water Refill 3 Pack Set Consists of 1. Pitcher 2. Housing Kit 3. Filter (3 Pack) Kalau anda selalu berkursus atau bercuti, pasti anda akan menggunakan air paip di hotel dan dimasak untuk diminumkan. Mungkin juga anda akan membeli berbotol-botol mineral water untuk dijadikan air minuman. Tambah-tambah lagi yang …

{ SHAKLEE } VITAMIN C SHAKLEE

Sustained Released Vitamin C Shaklee dah ada stok…yay~!! Jom cantik bersama Shaklee.. Sebotol ada 180 biji. Cara makan 1-2 biji sehari  (bergantung kepada anda). WAH!! tahan sampai 3-4 bulan..memang JIMAT SANGAT!!~ Wow~!! dengan harga hanya bawah RM100? Serius tak tipu~!! So GRAB this OPPORTUNITY untuk memiliki Vitamin C yang SUPER EXTRA HOT di pasaran ni… …

{ SHAKLEE } BASIC-H

Sekarang ni banyak orang bercakap tentang green-living, natural-living, organic dan sebagainya. Dah ramai yang back-to-basic, misalnya mengamalkan penyusuan ibu (breastfeeding), menggunakan lampin kain (cloth diapers), kitar semula (recycle) dan sebagainya. Di sini saya nak berkongsi pencuci serbaguna (memang serba guna sgt2, saya sukakannya!) yang dibuat dari bahan organik, tanpa fosfat, bio-degrable, tiada toksik, dan yang …

{ SHAKLEE } SIJIL HALAL 2013. JANGAN ADA SANGSI

shaklee ni HALAL ke? ada kelulusan KKM? Shaklee merupakan produk keluaran Amerika Syarikat. Maka apabila dipasarkan di Malaysia, pokok utama masalahnya adalah status HALAL. Saya sangat bersyukur kerana ramai yang mengambil berat mengenai masalah ini kerana semakin banyak produk yang diragui status halalnya walaupun dihasilkan di Malaysia. Shaklee terdapat di pasaran seluruh dunia dan mempunyai rangkaian …