Category «PRODUCT PROMOTION»

PROMOSI NOVEMBER 2017 SHAKLEE

promosi november 2017 shaklee

PROMOSI NOVEMBER 2017  SHAKLEE Alahai. Kejap je rasa dah nak habis tahun. Pejam celik pejam celik dah masuk November dah. Lepas tu masuk Disember. Lepas tu masuk tahun baru. Cepatnya la masa berlalu. Betul tak? Okey. kita lupakan pasal promosi Oktober yang dah habis tu. Kita buka buku baru okey. Sekarang kita fokus pada promosi November …

PROMOSI SHAKLEE OKTOBER 2017

Promosi ESP Oktober 2017

PROMOSI SHAKLEE OKTOBER 2017 Promosi Shaklee datang lagi. Yay..! Kali ni untuk bulan Oktober 2017 Shaklee tengah buat promosi ESP tau. Wah. Ni antara vitamin yang paling hot selling di Shaklee. Serius memang ramai yang ternanti- nanti promosi yang ni.   Cik Jah sendiri pun suka sangat dengan ESP ni.  Terasa tak lengkap kalau tak …

PROMOSI SHAKLEE MAY 2017

Promosi Exclusive Shaklee Mei 2017. Berita baik untuk semua.! Shaklee kini sedang menjalankan Promosi Exclusive sepanjang Mei 2017. Promosi yang tidak patut dilepaskan oleh pengamal tegar Shaklee. Promosi seperti ini jarang-jarang sekali ada. Anda tak patut lepaskan peluang ini. Stok TERHAD..! Anda kena order sekarang sebelum kehabisan stok. Berikut adalah senarai PROMOSI EXCLUSIVE dari Shaklee sempena …

[PROMOTION] MARCH 2017 – Lecithin..Tampil Kurus dan Menawan dengan Shaklee…!!

Assalamualaikum semua…Harap masih belum terlambat untuk mizah war-warkan berkenaan dengan PROMOSI MAC dari Shaklee…Selain Vita-Lea Children, Lecithin pun ada promosi jimat…!! Haaaa.. Inilah dia Lecithin! Ada promosi tau sepanjang March 2017..! Apa itu Lecithin?Lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada …