Category «LECITHIN»

TIPS KURUS SECARA SIHAT

KURUS SECARA SIHAT

TIPS KURUS SECARA SIHAT Sekarang ni semua orang nak kurus. Betul tak? Semua orang nak badan yang ramping nak cantik. Ada yang sampai habis beratus ringgit semata-mata untuk kelihatan cantik. Kalau ada yang tegur kita cantik mesti kita rasa happy sangat kan? Nak cantik macam mana pun keutamaan yang sebenarnya adalah kita perlu kurus untuk kekal …

KOMBINASI ALFALFA & LECITHIN DARI SHAKLEE

Kombinasi Alfalfa Complex & Lecithin dari Shaklee.!   Seperti semua sudah sedia maklum kan (*cewah) saya ni dah hampir setahun melahirkan cahaya mata kedua. Biasalah. Masalah selepas bersalin. Berat badan susah nak turun dan badan mula berisi (*okey. mengaku jugak aku gemuk kan). Ramai la jugak tegur sampai panggil aku bulat dan gemuk (T_T). Mulanya …

CERGAS & BERTENAGA SEPANJANG BERPUASA

Susah kan nak kekal cergas dan bertenaga sepanjang berpuasa? Adalah anda mengalami masalah seperti ini sepanjang bulan puasa? Mengantu? Tidak cergas dan aktif? Selalu keletihan? Bulan puasa tinggal tak sampai sebulan lagi untuk kita semua hadapi. Bulan puasa bukanlah alasan untuk kita lemau dan lesu sepanjang hari. Oh ye.! dah ganti puasa ke semua ni. Sya …

LECITHIN TERBAIK DAN PALING BEST

Apakah itu Lecithin? Lecithin merupakan antara hot stuff produk Shaklee. Ramai yang mengambil lecithin untuk mengawal berat badan. Lecithin Shaklee adalah berasaskan soya. Soya merupakan sumber lecithin paling kaya, paling best dan bebas kolestrol. Perlu diingat system badan kita tidak boleh menghasilkan lecithin dengan sendiri. Justeru itu kita disarankan untuk mengambil lecithin berasakan soya ini …

[PROMOTION] MARCH 2017 – Lecithin..Tampil Kurus dan Menawan dengan Shaklee…!!

Assalamualaikum semua…Harap masih belum terlambat untuk mizah war-warkan berkenaan dengan PROMOSI MAC dari Shaklee…Selain Vita-Lea Children, Lecithin pun ada promosi jimat…!! Haaaa.. Inilah dia Lecithin! Ada promosi tau sepanjang March 2017..! Apa itu Lecithin?Lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada …