Category «‘KENAPA SHAKLEE?»

KENAPA SHAKLEE NI BEST?

KENAPA PERLU JOIN BISNES DENGAN SHAKLEE? Ramai yang tanya sebenarnya, apa yang best sangat buat bisnes dengan Shaklee ni? Cik Jah ni dah cuba macam-macam bisnes tau. Dari bisnes kraf, bisnes jamu, bisnes jual makanan, bisnes jual baju. Semuanya lingkup tak jalan. SEBAB APA? Sebab Cik Jah tak ada ILMU. Tak ada MENTOR. Tak ada …

KEBAIKAN DAN MANFAAT OSTEMATRIX

KENAPA OSTEMATRIX SHAKLEE DIKAITKAN DENGAN KALSIUM DALAM BADAN? Kalsium adalah mineral yang terbanyak terdapat dalam badan kita iaitu lebih daripada 90% bahan keras dalam tulang dan gigi. Ia diperlukan untuk pembentukan dan bagi mengekalkan tulang yang kuat serta gigi yang sihat. Ia juga untuk pembekuan darah, penghantaran gerakbalas saraf, dan kontraksi otot. Peranan penting kalsium ialah mencegah …

KENAPA SUPPLEMEN PENTING?

KENAPA PERLU AMBIL SUPPLEMENT? APA ITU SUPPLEMENT? Supplement jika dialih bahasa bermaksud makanan tambahan atau pelengkap makanan. Makanan tambahan menurut USFDA ialah makanan kesihatan yang mengandungi vitamin dan mineral dalam bentuk pil, cecair atau minuman herba. KENAPA SUPPLEMENT ITU PENTING? Salah satu faktor supplement atau makanan tambahan penting dalam diet seharian kita adalah kerana kita tak …

Rahsia Kulit Cantik Dan Sihat

Pernah tak rasa bila makan pelbagai jenis supplement tapi masih tidak memberi kesan? Atau mengalami masalah jerawat bukan setakat di muka, belakang badan, di tangan atau pun bahu? Pernah alami tak kesan macam ni? Pelbagai usaha untuk hilangkan jerawat dilakukan tapi jerawat tak juga surut. Masih kekal di situ.

KENAPA PILIH SHAKLEE?

KENAPA SHAKLEE..❓ Mizah berjinak dengan Shaklee tahun 2012..terjebak masa tu sebab ambil Set Slimming & vitamin untuk milkbooster sebab baru lepas bersalin anak kedua. Masa mula-mula terjebak Mizah dah jatuh cinta dengan Shaklee walaupun masa tu mizah buat bisnes Shaklee tak bersungguh-sungguh. Knowledge pun takde. MALAS sebenarnya.! ? Mizah mula fokus balik dengan Shaklee hujung …

ALAMAT BARU SHAKLEE HQ MALAYSIA

Berita terkini untuk semua pencinta suplemen Shaklee.! HQ Shaklee yang terletak di Empire Towel, Subang Jaya telah berpindah ke Pinnacle, Bandar Sunway, Subang Jaya, bersebelahan dengan pusat membeli-belah Sunway (Sunway Shopping Complex). Dalam zaman ekonomi sekarang ini banyak syarikat telah gulung tikar, tutup kilang, berpindah ke bangunan lebih kecil dan murah dan banyak lagi. Tapi …

CARA MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE

FAQ tentang menjadi ahli Shaklee: Menjadi ahli Shaklee sebenarnya tak adalah susah pun. Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul points. Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee Yuran keahlian Shaklee Maintain point dan keahlian Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu …

{ SHAKLEE } SIJIL HALAL 2013. JANGAN ADA SANGSI

shaklee ni HALAL ke? ada kelulusan KKM? Shaklee merupakan produk keluaran Amerika Syarikat. Maka apabila dipasarkan di Malaysia, pokok utama masalahnya adalah status HALAL. Saya sangat bersyukur kerana ramai yang mengambil berat mengenai masalah ini kerana semakin banyak produk yang diragui status halalnya walaupun dihasilkan di Malaysia. Shaklee terdapat di pasaran seluruh dunia dan mempunyai rangkaian …

{ SHAKLEE } WHY SHAKLEE…PART 1

Shaklee…kenapa Shaklee? Kenapa saya pilih Shaklee. Terus terang tujuan utama saya adalah untuk tampil kurus selepas saya melahirkan anak yang ke-2. Segalanya bermula gara-gara saya trauma dengan badan saya sendiri selepas melahrkan anak sulung saya 3 tahun yang dulu. Masa tu saya try macam-macam sebab nak kurus. Sya try diet. Saya ada jugak ambil ubat/produk …