VITAMIN C SHAKLEE HARGA JIMAT SEMAKIN MENJADI PILIHAN

Spread the love

Vitamin C Shaklee Most Wanted!

Makin lama makin ramai yang jatuh cinta pat lima nam kali dengan Vitamin C formula unik dari Shaklee ni. Alhamdulillah. Sape tak jatuh cinta kalau sebotol tu pun tahan sampai 6 bulan kan?

 

Sebotol Vitamin C Shaklee ada 180 biji. Kalau ambil sebiji sehari korang bahagi la sendiri 100 biji tu dengan 30 hari. Ha. Tak ke 6 bulan tu.

Paling best sebiji vitamin C Shaklee ni sama macam kita makan 7 biji oren. Wow! Sebiji vitamin C Shaklee ni kos dalam RM0.52 sen je. Sebiji oren pulak dalam RM1.50. Kalau 7 biji tak ke dah jadi RM10.50? So yang mana jadi pilihan korang? Invest RM0.52 sen sehari untuk 6 bulan atau belanjakan RM10.50 sehari untuk lengkapkan nutrisi Vitamin C dalam badan.

 

Hari ni sempat COD sebotol ke Puan Jue. Puan Jue mengadu selalu letih dan asyik tak sihat je. Cik jah suggest amik Vitamin C untuk tingkatkan imunisasi badan. Alhamdulillah.

Vitamin C dari shaklee ni banyak betul khasiat dia yang pastinya membuat orang jatuh cinta dengan dia tau. Chewaaaahhhh haha.

  1. Cepat letih dan lemah.
  2. Sentiasa tertekan.
  3. Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik, tapak kaki keras dan kasar.
  4. Mudah diserang demam, batuk dan selsema.
  5. Wajah dan kulit lebih cepat nampak tua dari usia.
  6. Antibodi yang lemah.
  7. Sakit-sakit sendi.
  8. Kapilari atau salur darah cepat tersumbat.
  9. Luka lambat sembuh.
  10. Gigi kelihatan kuning terutama bagi perokok


Tunggu apa lagi. Sape nak cuba Vitamin C yang super jimat ni kena cepat-cepat order order dari Cik Jah

Cik Jah harap semua dapat sedikit manfaat dan pemahaman daripada perkongsian ini.

Inilah misi kami SID Shaklee. Misi kami di Shakleea dalah untuk memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja. Kami membantu dengan cara mengeluarkan produk-produk kesihatan yang terunggul dan anda akan rugi sekiranya tidak berkongsi dengan rakan-rakan mengenainya. Setiap produk yang kami keluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set shaklee dengan harga JIMAT.!

*Pertanyaan dan pesanan, boleh hubungi Cik Jah.!

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE,

Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
More info and to order/join, you may reach me at:

SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : hamizah.shaklee@yahoo.com
Instagram : @vitacikjah
Website : www.vitacikjah.com
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : vitacikjah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge