YOUTH SKINCARE SHAKLEE 100% SEMULAJADI DAN SELAMAT

Spread the love

YOUTH Skincare Shaklee formulasi terbaru akhirnya telah tiba!

YOUTH Skincare terbaru dari Shaklee ni  100% semulajadi (natural) dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan merkuri. YOUTH Skincare ini dijamin bebas dari bahan kimia berbahaya yang menyebabkan kanser dan pelbagai masalah kesihatan. Produk Shaklee yang bakal menggantikan Enfuselle dan Nutriwhite ini adalah produk skincare yang inshaAllah lebih baik dari kedua-dua produk tersebut. Jom kita tengok apa yang bestnya Youth Skincare Shaklee ini.

Shaklee Youth Skincare
Shaklee YOUTH Skincare Terbaru dari Shaklee

YOUTH® Skincare oleh Shaklee menggunakan anggur muscadine, membolehkannya terus serap dengan segera, menjadikan kulit kita tegang setegang dawai yang ditarik. Gituuu.. Tak hairanlah kalai kita tengok hasil kajian klinikal yang dibuat, 100% pengguna menyatakan hasil yang sangat baik.

YOUTH Skincare Shaklee ini terdiri daripada 7 jenis produk yang sangat best (!), iaitu:

  • YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser
  • YOUTH® Perfecting Skin Toner
  • YOUTH® Activating Serum
  • YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
  • YOUTH® Advanced Renewal Night Cream
  • YOUTH® Activating BB Cream
  • YOUTH® Radiance C + E

Kenapa perlu pilih YOUTH sebagai skincare kita?

Bestnya YOUTH Skincare Shaklee Produk Baru Bakal Gegar Malaysia ini, ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten!

Dan yang paling best, semua produk ini mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. Best kan? Sihatkan kulit dari akar dia.

Okay sekarang kita pergi untuk satu-persatu kebaikkan setiap Produk Shaklee Baru ini.

 

YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser

YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser
YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser

Produk 3 dalam 1 ini yang mengandungi :

  • pH yang seimbang
  • Bebas sabun
  • Gabungan daripada vitamin dan polifenol serta alga yang dapat mengilatkan kulit, menjernihkan kulit dan menyediakan kulit kita untuk menghadapi dunia yang kita hidup sejak lahir.

 

YOUTH® Perfecting Skin Toner

YOUTH® Perfecting Skin Toner
YOUTH® Perfecting Skin Toner

Dengan YOUTH Toner, kulit anda akan kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati (yang menjadikan kulit kusam) dan bebas dari segala pencemaran persekitaran (toksin-toksin). Ia bantu menjadikan kulit kita lebih berseri-seri!

 

YOUTH® Activating Serum

YOUTH® Activating Serum
YOUTH® Activating Serum

YOUTH Serum ni mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang bantu pemulihan secara kritikal. Dengan campuran vitamin, polifenol, produk ini dapat

  • bantu penghasilan kolagen dan membaikpulih hingga pada tahap sellular.
  • mengembalikan aura seri muka yang superb dan keremajaan kulit.

Toner ini mempunyai teknologi yang telah dipatent iaitu Kompleks Pengaktifan Belia Shaklee. Yang mempunyai 10 x bahan aktif untuk memperbaharui kulit pada tahap sel. Hasilnya, kulit kita akan menyokong pengeluaran kolagen & menjadikan sel-sel kulit berfungsi lebih muda.

 

YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30

YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
  • Melindungi kulit kita jauh dari sinaran matahari.
  • Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran.
  • Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah kita dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.

 

YOUTH® Advanced Renewal Night Cream

YOUTH® Advanced Renewal Night Cream
YOUTH® Advanced Renewal Night Cream

Krim malam yang sangat dinanti-nantikan ini dijangkakan dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka kita sewaktu kita sedang tidur. Wow, best sangat ni!

Krim malam Shaklee YOUTH yang baru ini menghidrat & melembutkan kulit kita hingga jauh ke dalam kulit. Dan menyokong proses pembaharuan kulit semasa kita tidur. Adunan ramuan botani proprietari Shaklee akan membantu pengeluaran kolagen & elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin dan lebih bercahaya.

Lagi kan, dengan campuran bahan botani yang sangat best, ia bantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, lebih lembut dan halus, dan glowing!

 

YOUTH® Activating Beauty Balm (BB) Cream

YOUTH® Activating BB Cream
YOUTH® Activating BB Cream

Balm ni ada 5 jenis tahu. Nanti tunggu official announcement dari pihak Shaklee sama ada mereka bawa masuk kelima-lima ataupun tak bawa masuk 1 pun. Hehe. Apa-apa kena tunggu.

Tapi untuk pengetahuan, YOUTH Balm ini berfungsi untuk 5 dalam 1 iaitu:

  1. Menyeimbangkan
  2. Memperbaiki
  3. Menghidrat
  4. Memelihara
  5. Melindungi

Kulit muka kita supaya boleh kelihatan lebih muda dari usia sebenar! Hihi. Seronok kan? Yang paling best bila BB Cream ni didatangkan dalam 4 tone warna kulit.

YOUTH® Activating BB Cream
YOUTH® Activating BB Cream

 

YOUTH® Radiance C + E

YOUTH® Radiance C+E
YOUTH® Radiance C+E

Yang terakhir, formula gabungan vitamin C tulen dan vitamin E ini bantu mencerahkan kulit dan ia telah terbukti dapat mengurangkan kesan garisan-garisan dan kedutan. Ia juga bantu mengurangkan pigmentasi, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Betul ke wanita yang memakai Shaklee YOUTH akan kelihatan lebih muda? YOUTH® Skincare dibangunkan oleh ahli kulit kelas dunia. Semua produk Shaklee akan melalui kajian terperinci oleh pakar pakar kelas dunia tau.

Korang tahu tak, ada satu cara untuk pakar ini mengukur keremajaan kulit kita iaitu dengan menggunakan Skin Age Index. Ini dilakukan dengan mengukur tanda-tanda penuaan utama termasuk :
  1. kedutan
  2. tona kulit
  3. keteganganan
  4. dan tekstur.
Ini memberikan maklumat, klinikal untuk membuktikan YOUTH® Skincare Shaklee mempunyai kesan keremajaan pada penampilan & umur kulit. Satu kajian telah dibuat untuk mengukur umur kulit sekumpulan wanita. Mereka diberi peluang untuk mecuba YOUTH® Skincare
Apa yang berlaku? Setelah menggunakan rejimen Anti Penuaan Advanced YOUTH® Skincare Shaklee, Skin age index wanita ini di ukur sekali lagi. Hasilnya adalah sangat luar biasa. Amazing! Hasil kajian Telah menunjukkan bahawa:
  1. 100% atau kesemua wanita yang menggunakan YOUTH® Skincare Shaklee TERBUKTI melalui ujian klinikal, mempunyai kulit lebih muda
  2. Dan 2/3 daripada wanita yang menggunakan YOUTH® Skincare Shaklee mempunyai usia kulit 10 TAHUN LEBIH MUDA
Shaklee Youth Scientific Clinical Study
Shaklee Youth Scientific Clinical Study

Cara menggunakan Shaklee Youth Untuk Kulit 10 Tahun Lebih Muda dari usia sebenar!

Regimen Penjagaan Kulit Anti-Penuaan YOUTH® Skincare Shaklee di cipta untuk di pakai dalam 4 langkah mudah:

  1. Membersihkan
  2. Mencerahkan
  3. Pembaharuan
  4. Melembapkan (Menghidrat & melindungi)
4 Langkah Mendapatkan Kulit Lbih Muda Dari Usia Sebenar
4 Langkah Mendapatkan Kulit Lebih Muda Dari Usia Sebenar
  1. Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
  2. Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER
  3. memulih dan memperbaiki kulit dengan YOUTH ACTIVATING SERUM
  4. Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER pada waktu siang dan YOUTH
  5. YOUTH ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM
  6. Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C E
Ni Cik Jah kongsikan antara testimoni pengguna YOUTH® Skincare Shaklee.

Shaklee Youth Bakal Di Pasaran Malaysia

Berita baik untuk semua WARGA MALAYSIA.YOUTH® Skincare Shaklee akan mula ada dipasaran antara Februari hingga March 2018. Pastikan anda semua tidak melepaskan peluang untuk dapatkan YOUTH® Skincare Shaklee ni dengan harga SUPER JIMAT. Jom kita semua jadi cantik dan muda 10 tahun dari usia sebenar.


Cik Jah harap semua dapat sedikit manfaat dan pemahaman daripada perkongsian ini.

Inilah misi kami SID Shaklee. Misi kami di Shakleea dalah untuk memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja. Kami membantu dengan cara mengeluarkan produk-produk kesihatan yang terunggul dan anda akan rugi sekiranya tidak berkongsi dengan rakan-rakan mengenainya. Setiap produk yang kami keluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set shaklee dengan harga JIMAT.!

*Pertanyaan dan pesanan, boleh hubungi Cik Jah.!

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE,

Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
More info and to order/join, you may reach me at:

SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : hamizah.shaklee@yahoo.com
Instagram : @vitacikjah
Website : www.vitacikjah.com
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : vitacikjah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge