KENAPA SHAKLEE NI BEST?

Spread the love

KENAPA PERLU JOIN BISNES DENGAN SHAKLEE?

Ramai yang tanya sebenarnya, apa yang best sangat buat bisnes dengan Shaklee ni? Cik Jah ni dah cuba macam-macam bisnes tau. Dari bisnes kraf, bisnes jamu, bisnes jual makanan, bisnes jual baju. Semuanya lingkup tak jalan. SEBAB APA? Sebab Cik Jah tak ada ILMU. Tak ada MENTOR. Tak ada guideline. Masa tu yang Cik Jah tahu buat bisnes ni sebab nak duit. Main langgar je. Last-last sendiri yang sakit kepala. Sendiri yang pening. Yela. Dah pi langgar dinding. Ko rasa? Sakit ke tak sakit? Sakit la kak oiiii~ Silap haribulan masuk ICU kena pi buat MRI pulak. Cari penyakit. Hehe.

Ok. Cut story short. Cik Jah bertemu la dengan Shaklee ni. Sebelum ni Cik Jah dah join Shaklee tahun 2010. Tapi masa tu terus terang cakap sekali lagi Cik Kaj main langgar dinding jugak. Sebab sama jugak Cik Jah tak ada ILMU & MENTOR yang betul. Lingkup jugak ha Cik Jah masa tu. Terus STOP buat bisnes Shaklee. Tapi still jadi ahli Shaklee.

.

Then, around April 2017, Cik Jah jumpa la Mummy Shaklee Cik Jah. Syakilla Azam namanya. Tuannya muda lagi. Tapi semangat dia MASYAALLAH. Tak padan dengan umur. Kebetulan pulak kitorang ni satu tempat kerja. Mula-mula Cik Jah responsor bawah Killa ni terus join retreat timur LAT Family. Masa tu jumpa pulak Nanny Shaklee Cik Jah. Master Zahirah. Orangnya kecik molek. Comel JE. Kalau Killa tadi semangat dia besar dan kuat, Master Ira ni pulak 10 kali ganda lagi besar dan kuat dari Killa.

.

Master Ira dan Killa memang antara leader TERBAIK dalam Shaklee. Cik Jah memang rasa bersyukur sebab 2 orang ni sebenarnya banyak sangat membantu Cik Jah untuk bangkit semula dalam bisnes Shaklee ni. Bisnes Shaklee ni antara bisnes yang kukuh. Sistem yang terjamin.

.

INSHA ALLAH dengan bimbingan dari Master Ira dan Killa, Cik Jah akan buat yang terbaik untuk capai target sebagai LAT FAMILY MASTER COORDINATOR 2019.

KENAPA BISNES SHAKLEE NI BEST?
LAT FAMILY MASTER COORDINATOR 2019

 

KENAPA SHAKLEE⁉️ REASONNYA..
———————————-
1️⃣ mizah nak tambah pendapatan.
2️⃣ mizah nak tolong mak dan adik-adik dari sumber kewangan.
3️⃣ mizah nak KAYA dengan ILMU.
4️⃣ mizah nak jadi FULL TIME mother yang hanya perlu buat bisnes di rumah.

Mizah ter’inspired’ dengan master-master Shaklee yang mampu menjana pendapatan sehingga lebih 5 angka dan seterusnya berhenti kerja dan teruskan bisnes dari rumah. Salah seorang yang mizah personally dah kenal dan jumpa master Nur Zahirah ?

InshaAllah dengan bimbingan, usaha dan tunjuk ajar dari master dan rakan bisnes Shaklee mizah MAMPU jadikan impian dan angan-angan menjadi REALITI. Dengan izin ALLAH.

Jom join mizah buat bisnes dengan Shaklee ? Sama-sama kita maju dan kaya ilmu dengan Shaklee.

INI BIG WHY mizah. Masih belum tercapai. Yang penting PASTI TERCAPAI‼️ One day ??

Jadi, jika anda amat menitik beratkan kesihatan jasmani dan rohani diri dan orang kesayangan anda, apa lagi yang anda tunggu. Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan harga JIMAT.!

*Pertanyaan dan pesanan, boleh hubungi Cik Jah.!

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE,

Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
More info and to order/join, you may reach me at:

SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : hamizah.shaklee@yahoo.com
Instagram : @vitacikjah
Website : www.vitacikjah.com
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : vitacikjah

Cik Jah harap semua dapat sedikit manfaat dan pemahaman daripada perkongsian ini.

Inilah misi kami SID Shaklee. Misi kami di Shakleea dalah untuk memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja. Kami membantu dengan cara mengeluarkan produk-produk kesihatan yang terunggul dan anda akan rugi sekiranya tidak berkongsi dengan rakan-rakan mengenainya. Setiap produk yang kami keluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set shaklee dengan harga JIMAT.!

*Pertanyaan dan pesanan, boleh hubungi Cik Jah.!

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE,

Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
More info and to order/join, you may reach me at:

SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : hamizah.shaklee@yahoo.com
Instagram : @vitacikjah
Website : www.vitacikjah.com
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : vitacikjah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge