#LATFightersRetreatTimur 

Spread the love

Alhamdulillah..!!
Selesai my first retreat class dengan Master Nur Zahirah hari ni..
.
First time join kelas yang macam ni..memang sempoi dan santai je pengisiannya..tidak terlalu serius dan menekan..more to sharing and learning ?? tak boring langsung ???
.
Bila dah join kelas camni semangat untuk berjaya tu lagi membara ??????
.
Lagi-lagi bila tengok rewards yang Shaklee tawarkan..CRUISE TRIP FREE ??? siapa yang tak nak kan..?
.
April ni mizah dah set dalam kepala.. “AKU NAK CAPAI RANK SUPERVISOR” ??????
.
AKU PASTI CAPAI RANK SUPERVISOR
.

#LATFightersRetreatTimur

Cik Jah harap semua dapat sedikit manfaat dan pemahaman daripada perkongsian ini.

Inilah misi kami SID Shaklee. Misi kami di Shakleea dalah untuk memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja. Kami membantu dengan cara mengeluarkan produk-produk kesihatan yang terunggul dan anda akan rugi sekiranya tidak berkongsi dengan rakan-rakan mengenainya. Setiap produk yang kami keluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set shaklee dengan harga JIMAT.!

*Pertanyaan dan pesanan, boleh hubungi Cik Jah.!

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE,

Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
More info and to order/join, you may reach me at:

SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : hamizah.shaklee@yahoo.com
Instagram : @vitacikjah
Website : www.vitacikjah.com
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : vitacikjah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge